Zyra e HEPA për Ballkanin Perëndimor u hap në 2019 me synimin për të përmirësuar tregtinë hungareze dhe për të diversifikuar marrëdhëniet e jashtme ekonomike të Hungarisë. Detyra jonë kryesore është të promovojmë eksportin e produkteve, shërbimeve dhe kapitalit hungarez.

Zyra jonë përfaqësuese është e vendosur në Beograd me zyra partnere në Shkup dhe Podgoricë.

Zyra e HEPA Ballkan operon në Serbi, Maqedoni Veriore, Mal të Zi, Bosnjë dhe Hercegovinë, Shqipëri dhe Kosovë.

Strengthening regional cooperation for successful energy transition Read More All News Regional cooperation key to energy stability Read More All News „The Touch of Paris“ – International Cosmetic Congress and Fair, April 6 – 7, 2024 Read More All News The international Building Trade Fair, April 22 – 25, 2024 Read More All News

POPULATION

9.949.00

CAPITAL

BUDAPEST

NATIONAL CURRENCY

FORINT (HUF)

SURFACE

93.030 KM