Zyra e HEPA për Ballkanin Perëndimor u hap në 2019 me synimin për të përmirësuar tregtinë hungareze dhe për të diversifikuar marrëdhëniet e jashtme ekonomike të Hungarisë. Detyra jonë kryesore është të promovojmë eksportin e produkteve, shërbimeve dhe kapitalit hungarez.

Zyra jonë përfaqësuese është e vendosur në Beograd me zyra partnere në Shkup dhe Podgoricë.

Zyra e HEPA Ballkan operon në Serbi, Maqedoni Veriore, Mal të Zi, Bosnjë dhe Hercegovinë, Shqipëri dhe Kosovë.

Sijarto in Stip at the opening of the honorary consulate of Hungary Read More July 2, 2021 All News Rast zdravstvenog sektora u Mađarskoj Read More May 31, 2021 All News Prehrambena industrija Mađarske ima 25% nacionalnog BDP-a Read More May 31, 2021 All News Nemanja Milutinović, direktor predstavništva HEPE za Balkan - Prepoznatljiv kvalitet prehrambene industrije Mađarske Read More May 31, 2021 All News U Beogradu je otvorena kancelarija "Hepe" – Mađarske agencije za promociju izvoza Read More May 31, 2021 All News

POPULATION

9.949.00

CAPITAL

BUDAPEST

NATIONAL CURRENCY

FORINT (HUF)

SURFACE

93.030 KM